342 x KIITOS

Share |
10.04.2017

Aivan aluksi…


haluan kiittää kaikkia niitä 342 ihmistä, jotka uskoivat minuun niin paljon, että antoivat minulle äänensä Tampereen kuntavaaleissa. Oikein sydämelliset ja lämpimät kiitokseni. <3 Paikka valtuustossa irtosi nyt kolmannen kerran. Toivon, että olen luottamuksenne arvoinen. Olkaa minuun yhteydessä mistä tahansa asiasta jatkossakin.


Vaalityö on joukkuepeliä, ja eilen pallo osui komeasti koriin, vaikka puoliajalla ainakin ehdokkaalla itsellään oli havaittavissa hermoilua. Kiitänkin vaalijoukkuettani, joka teki töitä minuun uskoen ja luottaen, vaikka itselläni ajoittain loppuikin usko kesken. Kiitos Ismo, Tarja, Ulla-Maija, Eija ja myös koko Rantaperkiön työväenyhdistyksen väki. Lämmin kiitos myös niille kaikille yksityishenkilöille, jotka lahjoittivat kampanjaani rahaa ja niille ystäville, jotka jakoivat esitteitäni ympäri kaupunkia. Kiitos myös ihmisille, jotka kirjoittivat minusta Johannasta sanottua –tukitekstejä, joita julkaisin vaalien alla. Kiitos ystäville, tuttaville ja tuntemattomille, jotka jakoivat ja tykkäsivät kirjoituksistani Twitterissä tai Facebookissa. Kaikki tällainen on ehdokkaalle tarpeellista ja tärkeää.


Niin kuin pallopeleissäkin niin vaalityössäkin hyvä joukkue tarvitsee valmentajan ja huoltajan. Puolisoni Juha-Pekka on toiminut molemmissa rooleissa. En voisi olla ylpeämpi ja kiitollisempi siitä tuesta, jota olen kotoa näiden politiikassa vietettyjen vuosien aikana saanut. Kiitos JP <3.


Kiitos myös kolmelle pojalleni, jotka ovat äidin tehdessä politiikkaa ymmärtäneet, että vaikuttamistyö on joskus kireää, usein rankkaa, mutta myös erittäin palkitsevaa ja innostavaa. Vaalipäivinä se on myös jännittävää. Kaikkia vaali-ilta ei kuitenkaan ole kovin jännittänyt. Keskipojalle selvisi vasta tänään kavereilta, että äiti pääsi valtuustoon. Poliittinen kasvatustyö kotona on yhä siis kesken.


Aivan lopuksi…


Kiitos kaikille SDP:tä äänestäneille. Tänään on aika juhlia sitä, että SDP saavutti suurimman puolueen paikan Tampereella. Varsinaisen vaalianalyysin aika on myöhemmin.

333 kertaa kiitos ja hyvää kevättä!

26.02.2019Hyvinvointi tarvitsee oppivelvollisuuden laajentamisen ja maksuttoman toisen asteen (osa 2)
20.04.2018PUHE: Pirkanmaan epilepsiayhdistys ry
02.10.2017Puhe valtuustossa: Hatanpään sairaalan yhdistyminen Taysiin
24.05.2017TIEDOTE: RTY on asettanut Loukaskorven SDP:n apulaispormestariehdokkaaksi
10.04.2017342 x KIITOS
08.04.2017Uusin mielipidekirjoitus Kirjoituksissa
02.04.2017Vaalipeli ja vaalikonevastaukset julkaistu
28.03.2017Ennakkoilmoitus vaalirahoituksestani ja erittely vaalibudjetistani
20.03.2017Puhe valtuustossa opettajien työhyvinvoinnista ja Helmi-lomakkeista
19.03.2017Mielipidekirjoitus Aamulehdessä ja uusia suositustekstejä

Siirry arkistoon »